Omakotitalot

Bauer Flowjet® FJM-25i omakotitalon käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmiin

Käyttövesijärjestelmässä Bauerilla minimoidaan korroosio, kalkki- ja ruostesaostumien aiheuttamat vesikaluste- ja toimilaitehäiriöt sekä saadaan putkistolle lisäikää, kun saostumat vähitellen poistuvat putkistoista.

Lämmitysjärjestelmissä patteri- ja termostaattiventtiileihin kertyvä musta magnetiittisakka estää lämmitysveden pääsyn pattereille heikentäen lämmitystehoa.

Lattialämmitysjärjestelmissä ongelmia ilmenee epätasaisena lämmönjakautumisena lattiapinnoissa ja näkyy jakotukin virtausmittarien samentumisena, jopa lattialämmitysputkiston tukkeutumisena.
Bauer-vedenkäsittely sivuvirtasuodatuksella poistaa jo olemassa olevaa sakkaa ja tukoksia sekä niistä aiheutuvia lämmityshäiriöitä, kuten epätasaista lämmönjakautumista pattereissa tai lattialämmityksessä.

Maalämpö- ja ilma-vesilämpöjärjestelmissä Bauer-vedenkäsittely pitää kiertävän veden ja lämmönsiirtopinnat puhtaina. Pumppujen likaiset lämmönsiirtopinnat heikentävät lämmitystehoa.

Laite soveltuu uusiin ja vanhoihin rakennuksiin, niin nykyaikaisiin kuin perinteisiin putkistojärjestelmiin, kaikille putkimateriaaleille.

Asiakaskokemuksia

Kirkkonummi, Omataloyhtiö.fi 11/2023
Pori, Omataloyhtiö.fi 11/2022
Helsinki, Omataloyhtiö.fi 08/2022